Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Bakım - Temizlik » Privacy Eraser Pro İndir v5.33.2.4439 Türkçe Full

Privacy Eraser Pro İndir v5.33.2.4439 Türkçe Full


Program indir > Bakım - Temizlik   Meliksah_2006   5-02-2023, 18:21   4   


Privacy Eraser Pro İndir v5.33.2.4439 Türkçe Full

Privacy Eraser Pro Türkçe Full İndir

Privacy Eraser ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları, çöpleri, tarayıcı kalıntılarını temizleyebilirsiniz. Bilgisayarınızda işiniz bittiğinde Privacy Eraser ile temizliğinizi yapın, hem kendinizi güvene alın hemde gereksiz dosyaları silerek sisteminize hız kazandırın. Deneme amaçlı kurdum malum kurulum kısmı insanda güven uyandırmıyor. Zira konu devamında da göreceksiniz. Ama sıkıntı yok :) Program basit gibi görünse de arayüzü mükemmel tasarlanmış diyebilirim. Özellikleri de buna keza pek harikulade. Periyodik temizlik modları mevcuttur, ister elle isterseniz zamanlama ile temizliğinizi yapabilirsiniz. Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Privacy Eraser Pro, bir bilgisayar temizleme ve gizlilik koruma programıdır. Bu program, kullanıcıların bilgisayarındaki gizli verileri (örneğin, geçmiş girdileri, tarama verileri, çerezler) temizlemeye yardımcı olur. Bu sayede, kullanıcıların gizliliğini koruma amacıyla, bilgisayarının bu tür verileri silinir.

Privacy Eraser Pro, ayrıca bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları (örneğin, geçici dosyalar, boş klasörler) ve programları (örneğin, demo sürümleri) bulup silmeye yardımcı olur. Bu sayede, bilgisayarınızdaki boş alanı arttırır ve bilgisayarınızın performansını artırır.

Privacy Eraser Pro ayrıca, bilgisayarınızdaki disk bölümlerinin birleştirilmesini sağlar. Bu işlem, bilgisayarınızdaki dosyaları daha verimli bir şekilde saklamak için dosyaları tekrar düzenler ve birleştirir. Bu sayede, bilgisayarınız daha hızlı çalışır ve daha az boş alan içerir.

Ekran görüntüleri:










İndirme Linkleri

Turbobit İndir

(( Alternatif ))

Racaty İndir

(( Alternatif ))

Uptobox İndir

Boyut: 9 MB

Format: .RAR




Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 4 Şubat 2016 15:17
femurs,
Katılıyorum. Çok salakça bir girişim bu bence de. Hani program bir Autocad, Solidworks veya Sony Vegas gibi dev program olsa neyse diyeceğim de sen tut ufacık programa kendi reklamını yap olacak iş değil. Şuan bakıyorum 4.x.x sürümünün farklı bir crack dosyasını göremedim. Sanırım bir tek bu eleman yapmış. Son sürümü ilaçlandığında güncelliyor olacağım.

--------------------


Değerli Üye
femurs 4 Şubat 2016 12:19
Hocam, bu programın cracker'ı psikopat mıdır nedir? Crack olayı evrenseldir, gitmiş megolaman herfi yunan bayrağını yapıştırmış.. Şahsen megoloman bir yunanlının yaptığı krağı kullanacağıma hiç kullanmam daha iyi.. eminim bu programın başka krakları vardır arayınca bulunabilir. Birde krak işi zaten korsanlıkla eşdeğer bunu dünya biliyor. Krağı yapan psikopatın bunu bir de marifetmiş gibi grafik haline dökmesi dengesizce olmuş.. Kaliteli krakırlar nfo dosyasında lütfen lisanslı program kullanın diye uyarı bırakır. crack arayüzüne korsan resmi yapıştırmış... Zaten antivirusler yeteri kadar keygen veya patchlerda alarm vererek bizi korkutuyorlar. antivirleri kılı kırk yararak disable edip krakları çalıştırıyoruz bu da yetmezmiş gibi yunanlı işi abartmış.. ayıp çok ayıpladım yani..

buyur-indir.com ekibine saygım sonsuz.. ben Cracker'ı eleştiriyorum..


Üye
ulak59 9 Ağustos 2014 21:32
Be şu portable programlara bayılıyorum. portable bölümünü genişletsek dahada iyi olacak. Kolay gelsin.


Üye
ziyaturk86 7 Ağustos 2014 19:06
buda bana göre birşeye benziyor indiriyorum hemen :))



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.