Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » ShootMania Storm Oyun İncelemesi

ShootMania Storm Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   19-07-2015, 06:00   0   
ShootMania Storm Oyun İncelemesi

Virüs gibi çoğalan multiplayer FPS oyunlarına hemen hemen her gün yeni bir başlık daha ekleniyor. ManiaPlanet olarak ortaya çıkan, insanları oyun oynamaktan daha çok oyun tasarlamaya yönlendirmeyi amaçlayan bir platform var duyduysanız. “TrackMania 2 Canyon” adlı bir yarış oyunuyla yola çıkan ManiaPlanet’ın listesine ilerleyen tarihlerde FPS ve RPG oyunlarının da ekleneceği söylenmişti ve sonunda ShootMania Storm karşımıza çıktı. İddialı bir online multiplayer FPS’den mi bahsediyoruz burada? Hayır. Hatta şu zamanda görüp görebileceğiniz en sade oyunlardan biri karşınızda ama -az önce de bahsettiğim gibi- burada konu olan şey oyunun oynanan kısmı değil, tasarım kısmı. O halde detaylara geçelim isterseniz.

ShootMania Storm Oyun İncelemesi

ShootMania Storm’un oldukça basit bir altyapısı var. Hani bir online multiplayer FPS oyununun en temelinde neler varsa fazlasını bulamayacaksınız. Karşılıklı iki takım halinde, hazır olan veya herhangi bir oyuncu tarafından tasarlanmış haritalarda kapışmak üstüne kurulu bir yapı var karşımızda. Mavi takım ve kırmızı takım olarak ayrılıyor taraflar. Silah seçeneği diye bir şey yok ve olan biten sadece karakterinizin bileğine bağlı bir mekanizmadan fışkıran lazerimsi şey. Yani mermim bitti, vay efendim “reload” yapayım, aman efendim şurada dürbünlü tüfek alıp pusuya yatayım gibi aksiyonları bir kenara bırakın şimdiden. Ekranda karakterinizin hiçbir uzvunu göremeyeceksiniz ayrıca. Tek yapmanız gereken, hızlı olmak ve mermilerinizin birilerine isabet etmesi için dua etmek; geri kalanı da oynadığınız modun şartlarını yerine getirmekten ibaret.

ShootMania Storm Oyun İncelemesi

Olayın yaratma tarafına gelecek olursak... Şimdiye kadar birçok oyunda karşılaşmışsınızdır harita editörleriyle. Burada da değişen pek bir şey yok açıkçası. Basit ve detaylı olarak kategoriler sunuluyor; Melee, Battle ve Royal gibi seçeneklerden birini seçerek tasarımınıza başlıyorsunuz. Genişçe bir alan ve oldukça basit bir arayüz sunuluyor size ve yeterince sabırlıysanız, yaratıcılığınıza da güveniyorsanız tasarım aşaması oldukça eğlenceli. Şahsen bu konularda hiç sabırlı değilimdir ve işler bir noktadan sonra sarpa sarmaya başlar ki şu ana kadar herhangi bir haritaya başlayıp nihayete erdirebilmiş değilim. Burada da sonuç değişmedi ve kendi başımı sokacağım dörtkenar bir kaleden öteye gidemedim.

ShootMania Storm Oyun İncelemesi

Oyunun teknik olarak sağlam bir altyapı üzerine kurulduğu çok belli zira herhangi bir bağlantı sorunuyla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Hoş, ortada ciddi bir görsel kalite veya abartı detaylar olmadığı için bu durum çok normal aslında. Mümkün olduğunca kalabalık sunucuları tercih etmenizi öneririm çünkü sayı az olunca vuracak adam aramak pek eğlenceli olmuyor. Zaten oyuncu sayısı da, sunucu sayısı da ve hatta harita sayısı da oldukça fazla... İlk etapta Beginner sunucuları tercih etmenizi de ayrıca öneririm çünkü zorluk derecesi yüksek sunucularda neler olup bittiğini anlayabilmek sorun olabiliyor. Hani durduk yere adamlara puan kaybettirmeyin, yazıktır.

ShootMania Storm Oyun İncelemesi

ShootMania Storm Oyun İncelemesi

ManiaPlanet’ın online multiplayer FPS olarak ilk temsilcisi için yeterli bir performans sergiliyor ShootMania Storm. Muhtemelen ilerleyen tarihlerde birkaç yeni başlık daha eklenir. Aslında benim en çok merak ettiğim şey RPG tarafı. Hani olayıntemeli “yaratmak” üzerine kurulduğu için asıl bomba o kulvarda patlayacak gibi geliyor bana. Yine her şey basit temeller üzerine kurulu olur muhtemelen ama bir RPG dünyası tasarlamak bambaşka bir tecrübe olacaktır eminim. ManiaPlanet ortamından hoşnut kaldıysanız takipte kalın. ShootMania Storm şu an yepyeni bir oluşum ve devamı gelecek gibi görünüyor. Ciddi oyunlardan sıkıldığınızda ve canınız sadelik aradığında uğrayacağınız duraklardan biri de burası. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.