Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » God Mode Oyun İncelemesi

God Mode Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   19-07-2015, 13:30   0   
God Mode Oyun İncelemesi

Bu oyuna girdiğiniz anda, hatta girerken bile, ilk fark edeceğiniz şey “geyik” teması olacak. Oyunun menüsünden tutun da içerisindeki düşmanlara kadar birçok farklı eğlence öğesi söz konusu. Siz bir oyundan tam olarak ne bekliyorsunuz, bilmiyorum ama eğer hedefiniz kısa süreli ve eğlenceli vakit geçirmekse God Mode tam da aradığınız oyun olabilir...

God Mode Oyun İncelemesi

Oyunun menü kısmındaki “Quick Match” sekmesi aracılığıyla direkt olarak online ortamlara akabiliyorsunuz. Fakat tavsiyem, önce kendinizin tek kişilik bir oyun açması olacaktır. Sebebiyse oyun içerisinde birçok irili ufaklı ve hayati önem taşıyan zırh, silah ve kullanılabilir eşya olması. Bunları kavramadan online oyunlara girerseniz, içerisinde nick’inizin bulunduğu birçok “#$*&!” metni göreceksiniz demektir; benden uyarması... Oyuna dalmadan önce yapılacak bir diğer iyi hareketse yine ana menüde bulunan “Bestiary” kısmına bakmak olacaktır zira burada oyun içerisinde bulunan tüm düşmanların açıklamaları yer alıyor. Bu sayede silahınızı ilk olarak kime çevirmeniz gerektiğini önceden bilebilir ya da bir yaratığı gördüğünüz anda ne yapmanız gerektiğini önceden hesaplayabilirsiniz.

God Mode Oyun İncelemesi

God Mode, günümüzde “Horde Mode” olarak nitelendirilen oyun yapısına sahip. Yani dalga dalga ve birbirinden farklı düşman biriminin üzerimize saldırdığı bir alanda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Toplamda üç defa ölme hakkımız bulunuyor. Yegâne amacımız, içerisinde bulunduğumuz haritaların tüm bölümlerini temizlemek. Genelde üç bölümü bulunan haritalarsa portal olarak nitelediğimiz boyut kapılarıyla bağlı birbirine. Bir kısmı bitirmeden ikincisine geçemediğimiz gibi, geçtikten sonra da geri dönemiyoruz. Oyun içerisinde temel TPS prensipleri bulunuyor. 100 sağlık ve 100 zırh puanına ek olarak, önceden seçtiğimiz ve oyun içerisinde kullanılabilir özel güçlerimiz de bulunmakta. Son olarak ekranda gözümüze batan kısım mermimiz oluyor ki en çok dikkat etmemiz gereken yer bence burası.

God Mode Oyun İncelemesi

Şimdi önce işin geyik kısmından başlayayım... Sizlerin de ekran görüntülerinden fark edebildiği gibi, tamamen Yunan Mitolojisi ile çevrili bir dünyada, baştan aşağıya mitolojik yaratıklara karşı mücadele veriyoruz ve bunu yaparken kullandığımız silahlar tamamen modern. Eh, silah modern olduğu zaman harcadığı mermi de çok oluyor. İşte tam bu noktada haritanın etrafına serpiştirilmiş yeşil mermi kutularını arıyoruz. Bu arada üzerimize akın akın düşman saldırdığına ve silahlarımızın ne kadar hızlıysa o kadar iyi olduğu gerçeğine sanıyorum değinmeme gerek yok... Madem silahlardan gittim, konuyu az da olsa açayım. Birincil ve ikincil olmak üzere iki farklı silah kullanabiliyoruz. Her iki kısımda da toplamda 10 adet farklı silah bulunuyor olsa da bazı silahlar aynı. Silahlarımızı toplam iki adet upgrade’i bulunan dört basamak altında geliştirebiliyoruz. Damage, Accuracy ve Magazine kısmındaki iki upgrade’i de yaptıktan sonra, “Olympian” isimli upgrade’i yaparak alakalı silahın daha çok şarjörü ve mermisi olmasına olanak sağlayabilmek mümkün ki bu dakikadan sonra oyun içerisinde fazlasıyla rahat ediyoruz. Çünkü o mermiler kesinlikle bitiyor ve şarjör doldurmak tam bir eziyet.

God Mode Oyun İncelemesi

Toplamda beş adet harita var şimdilik ve bu sayı yeterli gibi. Dediğim gibi, kendi içinde zaten bölümlere ayrılıyor her bir harita. Fakat en eğlenceli kısımlardan bir tanesi, haritaya başladığımız anda gelen bonus. Bu bonus’lar bazen düşmanları minicik hale getirip onların saldırılarını ve sağlıklarını minimuma indiriyorken, bazen de onları “şapkalı” olarak karşımıza çıkartıyor. (Bayağı şapkaları vardı ya!) Tüm bunların haricinde, oyun içinde menzilli saldırılardan sakınmak çok zor. İlk hedef, menzildeki ağabeyler olmalı kesinlikle ama bu hiç tek başına yapılacak bir iş değil. İşte o yüzden tek kişilik harita kısmı sadece “denemelik” olmalı, aksi halde oyundan kısa sürede sıkılabilirsiniz. Son olarak God Mode’da bulunan “Oaths”, yani yeminler kısmına uğramadan geçmeyin. Burada yedi farklı oath göreceksiniz. İsterseniz hiçbirisini seçmeyebilirsiniz ama her birisinin oyuncuya fazladan yetenek puanı ve altın bonus’u bulunuyor. Bunu yaparken de bizden bir şeyler çalıyor. Misal, birinci kısımdaki oath’ı seçersek, %10 yetenek puanı ve %15 daha fazla altın kazanıyorken, aldığımız hayat iksirleri normalden daha az etki ediyor ya da direkt %25 yetenek puanı ve %25 altın seçersek rakiplerin yaptığı saldırılar aynı zamanda zehirlenmemize yol açıyor. İşin daha da güzeli, her biri birbirinden farklı olan yedi farklı oath’ı istediğimiz gibi kombine edebilmemiz...

God Mode Oyun İncelemesi

Sabit diskte kapladığı yer açısından bakarsak, God Mode ziyadesiyle iyi bir yapım. Her ne kadar dev yapımlarla boy ölçüşecek kalitede olmasa da kısa süre içerisinde online ortamlarda sadece eğlence için sıkça oynanan yapımlar arasına girebilir.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.