Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » The Last Door İncelemesi

The Last Door İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   17-09-2015, 23:00   1   
The Last Door İncelemesi

Son yıllarda kendimi teslim ettiğim pikselli dünyanın son üyelerinden biri olan The Last Door, bölümler halinde tasarlanan bir yapım. Küçük bir bağımsız oyun yapımcısı grup tarafından geliştirilen oyun hakkındaki önemli detaylardan biri de oyunun tarayıcı / browser üzerinden oynanıyor olması. Böylece herhangi bir kurulum yapmanıza da gerek kalmıyor. Bir önemli detay daha var ve o da oyun için herhangi bir ücret belirlenmemiş olması. Tamamen yapılan bağışlar sayesinde geliştirilen oyun, gereken miktar toplandıkça yeni bir bölüme kavuşuyor. Serinin ilk bölümü olan The Letter, Kickstarter üzerinden yapılan bağışlarla tamamlanırken, an itibariyle oyunun sitesinde “Memories” adlı ikinci bir bölüm daha bulunmakta. Sıradaysa bağış bekleyen “The Four Witnesses” ve “In the Shadows” adlı üçüncü ve dördüncü bölüm yer alıyor. Bu kadar laf kalabalığından sonra artık oyuna geçsem fena olmaz sanki, hı?

The Last Door İncelemesi

The Last Door, bizi 1890’ların karanlık ve gizemli İngiltere’sine götürüyor. Dramatik bir sahneyle açılan ilk bölümde, karakterimizi kontrol edip türün gerektirdiğini yerine getiriyor ve etrafı dikkatlice araştırıp sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Bu noktada oyunun pikselli, hatta biraz “fazla” pikselli olması neticesinde gözler yorulabiliyor ama en nihayetinde sonuca ulaşılıyor. Öte yandan görsellik sizi yorsa da oyunu rahatça kavrayabilmenizi sağlayacak bir detay daha var ve o da oyunun ilk bölümünün Türkçe dil desteği sunması. (İkinci bölümde şimdilik sadece İngilizce ve İspanyolca dil desteği mevcut.) Görsellik ve dil desteği gibi teknik detaylardan bahsederken, oyunun atmosferini güçlendiren iki detaya daha değinmem gerekiyor. Birincisi, sesler oldukça başarılı ve oyuncuyu moda sokuyor, (Moda girmek için oyunun da bir önerisi oluyor en başta: En iyi deneyim için oyunu karanlıkta ve kulaklıkla oynayın.) ikincisi de müzikler oldukça sağlam. Oyunun atmosferini bir hayli güçlendiren müzikler, Kanal D’deki İhanet dizisindeki bazı melodileri de anımsatmadı değil bana. (Evet, izliyordum.)

The Last Door İncelemesi

Fark ettiyseniz hikâyeden hiç mi hiç bahsetmedim çünkü oyunun heyecanını kaçırmak istemedim. Bundan 120 küsur yıl öncesine yolculuk edeceğinizi ve kendinizi karanlık, gizemli bir atmosferde bulacağınızı bilmeniz yeterli şu noktada. Grafik takıntısı olan oyuncular için bir şey ifade etmese de türe yabancı biri olarak beni bile başına kilitleyen The Last Door’u tavsiye ediyorum.
Etiketler
The Last Door

Yorum Ekle




Değerli Üye
BoraBozdogan 18 Eylül 2015 00:12
emeğine sağlık,birçok kişi okuyor bir kişi bile yorum atma gereği bulmuyor ?



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.