Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Teknoloji / Ürün İncelemeleri » Lenovo N5902 İncelemesi

Lenovo N5902 İncelemesi


İncelemeler > Teknoloji / Ürün İncelemeleri   ImOnE   22-12-2015, 19:31   0   
Lenovo N5902 İncelemesi

Lenovo N5902 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Bu gün Lenovo'ın klavye ve mouse özelliklerine sahip N5902 modeline yakından bakıcaz. Kullanım deneyimini size daha çok aktarmaya çalışıcam. Kutu içeriği oldukça basit. Cihazınız ve garanti belgenizi, kullanım kılavuzununun olduğu birçok kağıtla beraber geliyor. Garanti belgesi demişken bir senelik garantisi olduğunu söyleyelim.

Hemen isterseniz bir tasarımıyla giriş yapalım. İlk önce ön yüzünden başlayalım. Yukarıda Multimedya kontrolcüsü tuşlarını görüyorsunuz. Bunları bazı klavyelerde göremiyorsunuz bile. Hemen altında klavyemizde bulabileceğimiz tuşlar bulunuyor. QWERTY klavyeye sahip. Hemen altında sağ ve sol klikleri görüyorsunuz. Onların altında mouse özelliğine sahip bu küçük siyah topu görüyorsunuz. Onun altında da çizili yerler internet tarayıcınızda sayfanızda aşağıya veya yukarıya gitmeye olanak sağlıyor.

Lenovo N5902 İncelemesi

Ön yüzden devam edelim. Ergonomisinden bahsedelim. Çift ve tek el tutuşlarında sıkıntı çıkardığını görmedim. Hatta çift elle kullanımı tek elle kullanıma göre daha rahat diyebiliriz. Sadece bu sağ ve sol klik yerlerinin parlak olması güzel değil gibi. Parmak izi de bırakıyor üzerinde. Fakat bu kişisel bir cihaz olduğu için evde kişisel bilgisayarınızda akıllı televizyonunuzu kontrol etmek için kullanacağınızdan dolayı parmak izi size bir sorun teşkil etmeyecektir.

Hemen arkasına bakalım. Arkasında ilk başta açma kapama tuşunu görüyoruz. sol tarafa çevirdiğimizde kapanıyor, en sağa çevirdiğimizde açılıyor. eğer orta konuma getirirseniz bu modeli diğerlerinden ayıran bir özelliği aktif hale getirmiş oluyorsunuz. bu da tuşların arka arkaya olmasından kaynaklanıyor ki, bu cihazı evde kullanacağınız için karanlık ortamlarda tuşları çok rahat bir şekilde görmemize olanak sağlıyor. Hemen arkasını açtığımızda USB bellek yuvasını ve 2 adet AA pil yuvasını görüyoruz. Bu pilleri isterseniz yeniden şarj edilebilir pillerle değiştirebiliyorsunuz.

Lenovo N5902 İncelemesi

Tekrar ön yüze geldiğimizde yukarıdaki tuşlardan biraz bahsedelim. Burada açma kapama tamamen sessize alma, oynatma, duraklatma, ileri ve geri alma, internete bağlanma tuşlarını görüyorsunuz. Buradaki tarayıcı tuşuna bastığınızda eğer açık bir tarayıcı varsa yeni sekme açıyor, eğer tarayıcı kapalıysa tarayıcınızı başlatıyor. Buradaki en sağa basarsanız bilgisayarınızdaki açık olan tüm sekmeler gözünüzün önüne geliyor. Burada istediğinizi seçebiliyorsunuz. Klavye zaten normal herhangi bir klavyenin yapacağı işlevi size sunuyor. Buradaki fonksiyon tuşundan da klavyenizin arkasındaki aydınlatmayı aktif hale getirebiliyorsunuz.

Lenovo N5902 İncelemesi

Toparlamak gerekirse kullanım amacına hizmet eden bir cihaz. Şimdi siz bunu nerede kullanacaksınız? Tabi ki bu klavyeyle beraber oyun oynamaya çalışırsanız bu başarısızlıkla sonuçlanır. Ama bilgisayarınızı televizyonunuza bağladınız ve uzaktan kontrol etmek istiyorsunuz ki klavyesi olan uzaktan kumandalı bir mouse özeliği olanların klavye özelliğine sahip olmadığını biliyoruz. Lenovo N5902 ile beraber hepsini aslında avucunuzun içinde bulabiliyorsunuz. Keza, Windows işletim sitemi ve Apple marka bilgisayarlarda da kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda ofiste veya hani çok fazla sunum yapan birisiyseniz bütün her şey klavyenin, mousun elinizin altında olması oldukça gerekli bir şeydir diye düşünüyorum. Ben her ne kadar sunum yapmasam da. Dediğim gibi hakkında söyleyeceklerim bunlar.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.