Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Anlatımlar / İpuçları » Hangi Tarayıcıyı Tercih Etmeli?

Hangi Tarayıcıyı Tercih Etmeli?


Anlatımlar / İpuçları   ImOnE   22-02-2016, 21:07   2   
Hangi Tarayıcıyı Tercih Etmeli?

İnternette gezinmek, sörf yapmak, chatleşmek ve benzeri işlevler için kullandığımız tarayıcılar ne kadar güvenli ya da ne kadar hızlı? Her tarayıcı birbirinden güvenlik bakımından olsun, performans bakımından veya uyumluluk bakımından farklıdır. Peki ya bunlardan hangisini kullanmalıyız ?

Google Chrome : Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Google Chrome, Google ın bir ürünü olaraktan bir adım önde başlıyor. Gerek marketindeki eklentilerle, gerekse bini aşkın temasıyla dikkatimizi çekmeyi başarıyor. Piyasada bulunan ve en çok kullanılan tarayıcı Google Chrome, sitemize giriş yapılırken de %79 oranında kullanılıyor. Google Chrome ayrıca son gelen güncellemesi ile HTML5 ve CSS3 protokollerini de destekliyor. Söylemeden geçmek de istemiyorum. Yüklenirken yanında Adobe Flash Player eklentisi ile yükleniyor. Sizde Google Chrome u indirmek ve kullanmak istiyorsanız buyurun indirin .

Mozilla Firefox : Listemizin ikinci sırasındaysa eklenti ve güvenlik bakımından zengin olan Mozilla Firefox. Mozilla Firefox Ubuntu v14.04 işletim sistemiyle gelen bir tarayıcı. Geniş eklenti yelpazesinden bahsedecek olursak, eklentilerin büyük bir kısmı öncelikle Mozilla Firefox üzerinde bir süre denendikten sonra Google Chrome da kullanılabilir hale sunuluyor. Google Chrome dan bir eksi yönüyse performansı. Performans bakımından her ne kadar hızlı olsa da ne yazik ki bir Google Chrome değil. Özellikle sahip olduğunuz ve yüklediğiniz eklentiler bu performansı git gide düşürüyor. Eğer ki yine de denemek isterseniz buyurun indirin

Internet Explorer 11 : Her ne kadar tarayıcılar içinde kötü bir üne sahip olsa da, son güncellemeler ile çok az da olsa bir yol katetmiş bulunmakta. Performans bakımından diğer tarayıcılardan çok fazla bir eksiği bulunmasa da eklenti ve güvenlik bakımından ciddi eksikleri var. Ancak ne kadar geliştirilse artık sahip olduğu kötü ününden dolayı hiçbir bilgisayar kullanıcısı denemek istemiyor bile. Ki bu yüzden Windows 8.1 den sonra geliştirmeyi bırakmış ve Edge yi çıkarmış olmalılar .

Edge : Windows 10 işletim sisteminin herhangi bir sürümünü kurduğumuzda yüklü olarak gelen internet tarayıcısıdır. Her ne kadar gelişmiş gibi bir görünüme sahip olsa da, şunu söylemeliyim ki Internet Explorer dan bir farkı bulunmamakta.

Opera : Mobil ve tablet platformunda tartışmasız birinci sırada yer alan tarayıcımız Opera, ne yazikki aynı başarıyı bilgisayar platformunda gösterememekte. Karşısında Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi güçlü tarayıcılar varken Opera ayakta duramıyor. Aslında bu doğaldır. Çünkü Opera nın tarihine bakıcak olursak ilk olarak mobil platformlar için, ardından bilgisayar platformu için tasarlarmıştır. Eğer Opera yı indirmek ve denemek istiyorum diyorsanız buyurun indirin .

Hangi Tarayıcıyı Tercih Etmeli?

Maxthon Cloud Browser : Hız, özelleştirilebilirlik ve son teknolojilere uyumluluk açısından Maxthon Cloud Browser listemizin dördüncü sırasında yer alıyor. Cloud Browser kavramı Bulut Tarayıcısı anlamına geliyor, bulut teknolojisi ise internette en yüksek hızı temsil ediyor. Kullanıcı kitlesi geniş ve her geçen gün artmakta olup, ücretsiz bir web tarayıcısı olan Maxthon Cloud Browser, aynı anda 8 farklı arama motoru üzerinde arama yapmanızı sağlayabiliyor. Gizli pencere açma, ve snap özelliği de bulunmakta. Farklı ve geniş özellikler içeren bir web deneyimi için Maxthon Cloud Browser i deneyebilirsiniz. buyurun indirin .

Safari : Mac ya da iOS kurulu cihazlarda yüklü olarak gelen tarayıcıdır. Ülkemizde her ne kadar popüler olmasa da dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmış durumda. Artık Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarlara da yüklenebilen Safari, büyük bir kurulum dosyası boyutundan dolayı yerini ne yazık ki Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi tarayıcalara bırakıyor. Yine kullanmanızı önerebileceğim bir tarayıcı buyurun indirin .

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 20 Şubat 2017 16:14
Tuncay Atav,
İşte bu yüzden Explorer iyiki var smiley

--------------------


Üye
Tuncay Atav 20 Şubat 2017 10:06
Format atanların ilk başta yaptığı şey, exploreri açıp chrome yazıp indirmek joy



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.