Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Teknoloji / Ürün İncelemeleri » MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme


İncelemeler > Teknoloji / Ürün İncelemeleri   78ErTaN78   10-07-2016, 21:39   0   
MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İncelemesi

Çok değil, daha birkaç ay öncesine kadar piyasanın en üst seviye ekran kartı olan GTX 980 serisi görevini başarıyla yerine getirdikten sonra yerini GTX 1080’e bırakmaya hazırlanıyor. VR teknolojisinin yeni gereksinimlerine göre geliş- tirilen GTX 1080 öyle bir kart ki, aynı anda hem piyasanın en pahalı kartlarından biri olmayı, hem de yüksek fiyat / performans ürünlerinden biri olmayı başarıyor. GTX 1080’in bir alt modeli olan GTX 1070’in de seneler önce Nvidia GeForce 6600’ün yarattığına benzer bir fiyat/performans hype’ı yaratmasını bekliyorum.

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme

Neticede, bir süre incelediğim NVIDIA GeForce GTX 1080 ekran kartı, bu defa da MSI’ın yorumuna uğramış olarak karşımıza çıkıyor. NVIDIA’nın tabanına ek özelliklerle güç kazandıran MSI, GeForce GTX 1080 GAMING X 8G ekran kartıyla bize geniş bir Twin Frozr VI soğutma sistemini ekseninde şekillendirimiş, son derece gelişmiş bir tasarımı bizlere getiriyor. Yine arka plakayla karşımıza çıkan kart, 1607 MHz taban frekansının yanında, 1847 MHz tavan frekansı sağlıyor. Bu anlamda kartın tavan frekans noktasında kazanıma uğradığını söylemek gerek. 2 adet güçlü TORX 2.0 fanla gelen kart, yük altında olmadığı zaman fanlarını durduruyor ve bu sayede gürültü üretmiyor. Kartın elbette en önemli özelliklerinden biri tamamen özelleştirilebilen tasarımı. LED ışıklarla kartın üzerindeki logoları renklendirebiliyorsunuz. Bu da görünüme önem veren oyun severler için iyi haber.

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme

8 GB kapasitesinde GDDR5X RAM’lerin sahibi olan kart, 256-bit’lik veriyolu sunuyor. GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, 500 watt’lık güç kaynağına ihtiyaç duyuyor ve 180 watt’lık TDP’ye sahip. İki yönlü SLI yapma imkanı da sunan GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, 3 adet DisplayPort, 1 HDMI ve bunun yanında DVI bağlantısını da içeriyor. Genel olarak performans noktasında ise MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, Founder Edition’a kıyasla FPS kazanımı sağlıyor. Ancak aradaki farkın büyük olmadığını söylemek gerek. GTA V’te Full HD, 2K ve 4K senaryolarında iki kart arasında 5 ila 10 FPS arası fark görünüyor.

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G’in fiyatı ise 824$+KDV.

MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G İnceleme

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.