Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » NBA 2K17 Oyun İncelemesi

NBA 2K17 Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   9-11-2016, 22:55   0   
NBA 2K17 Oyun İncelemesi

Spor oyunları belki de üzerinden para kazanması en kolay türlerden biri olabilir ama kabul edelim, senelik bazda yenilenen bu oyunları geliştirmek hiç de kolay bir şey değil. NBA 2K serisinin yapımcısı Visual Concepts ise daha önce defalarca kanıtladığı gibi size oyunu yeniden satın almak için fazlasıyla sebep yaratan bir firma ve mini röportaj bölümünde yanıtını aldığımız birkaç ufak eksiği bir tarafa bırakırsak, tek kelimeyle bir “Ultimate Basketball Simulation” yaratmış durumdalar. Aklınızdaki soruyla başlayalım, NBA 2K16’ya sahipseniz bile NBA 2K17’yi almanız için pek çok sebep var. Bunların ilki de MyGM ve MyLeague modlarındaki muhteşem detaylar. Oyun bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Spike Lee’nin katkıları ile hazırlanmıştı ve sevgili yönetmenimiz oyunun içini sinematik ile doldurduğundan mütevellit, boyutu 50GB’ın üzerine çıkmıştı. NBA 2K16 herkesten olduğu gibi bizden de çok yüksek puanlar aldı ancak oyunun bu kadar sinematiklere ve hikâyeye odaklı olması başlı başına bir eleştiri konusu olmuştu ki 2K Games bu konuda geri adım atıp odağı yeniden saha içine çevirmiş durumda. Bu arada aklınıza sinematiklerin oyun dışında bırakıldığı gelmesin, MyCareer modu aynen yerinde duruyor, ancak yapılan değişiklikler diğer alanlara kanalize edilmiş durumda. Yine de bu modda yarattığınız karakteri, aktör Michael B. Jordan’ın canlandırdığı ikinci bir karakter ile bir araya getirip bir “duo” oluşturmaya çalıştığınızı, hikâyenin bu konsept üzerinden geliştiğini ve bunun da farklı bir tat olduğunu belirteyim. Russell Westbrook / Kevin Durant gibi düşünebilirsiniz.

NBA 2K17 Oyun İncelemesi

Yeni modlar Oyunun MyGM ve MyLeague modları her zamankinden de muhteşem bir şekilde geri dönmüş durumda ve bu muhteşemlik de “League Expansion” olayı ile başlıyor. Benim yaşımdakilerin ilk defa Toronto Raptors ve Vancouver Grizzlies ile gördüğü ve kısaca “ligin genişlemesi” olarak adlandırılabilecek olan bu durum, takım sayısını şu anki 30 rakamından 36’ya kadar çıkartarak bir lige başlayabileceğiniz veya siz sezonları geçerken ligin otomatikman genişlemesi anlamına geliyor. Eğer ligi genişleterek olaya girecekseniz de seçenekleriniz söz konusu. Bir takımı logosu, ismi, forması, hatta salonunun tasarımı ve saha çizgilerine kadar en baştan yaratabilir, Visual Concepts’in oldukça özenli hazır takımlarından birini seçebilir veya 2K17 oyuncularının yarattığı takımları indirip MyGM veya MyLeague’e ekleyebilirsiniz. Hemen ardından da yeni katılacak olan takımlar için düzenlenen Expansion Draft yapılıyor ve bu takımlar da serbest oyuncuların yanında, her takımın koruduğu 8 oyuncu dışındaki kontratlı oyuncular içinden çekim yapabilme hakkına sahip. Bu aynı zamanda -eğer eski takımlardan biriyle başlıyorsanız- kadroda yer alan yüksek kontratlı ve hiçbir yere takas edemediğiniz (Nikola Pekovic gibi) yüklerden de kurtulmak için iyi bir fırsat, bu yüzden seçiminizi dikkatli yapın. Ayrıca takımınızı başka şehre taşımak halen mümkün ama bu çok kolay olmayacak, baştan söyleyeyim. Celtics veya Lakers’ı taşımak için lig konseyinden onay alma ihtimaliniz “sıfır” mesela.

Baştan belirteyim, GM modunda rahat etmenize müsaade etmeyen bir takım patronunuz var arkadaşlar. Her bir takım patronunun kişilikleri farklı farklı, yani bazısı sadece kasanın durumuna bakıyor, bazısı (Garnett-Pierce-Allen) benzeri bir “Big-Three” oluşturmak için kasadaki her kuruşu harcamak istiyor, bazısının ise tek derdi can düşmanı Dallas Mavericks’i içeride dışarıda yenmeniz, o kadar. MyLeague kısmında ise tıpkı diğerinde olduğu gibi sezonlar akıyor ancak transferler, takım rotasyonları ve diğer hedefler vs gibi şeyler ile daha fazla zaman geçiriyorsunuz. Bir nevi NBA 2K14 zamanındaki MyGM modu gibi düşünebilirsiniz zira artık sakatlıklar da bu moda dahil.

NBA 2K17 Oyun İncelemesi

Avrupa Basketbolu!
Oyunda bu sene 16 Euroleague takımı (Ve evet Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş da bu takımlara dahil.) ve 5 adet de Eurocup takımı bulunuyor. Bu takımların kadroları geçen seneki halleriyle oyunda bulunmakta ama Rob Jones bunların yıl içinde güncelleneceklerinin müjdesini verdi. Oyunun odaklandığı bir diğer konu da renkler, ayakkabılar ve salonların sesleri gibi küçük ama önemli detaylar. Oyunda tüm renklerin nasıl olması gerekiyorsa öyle gözükmesi konusuna hayli yatırım yapılmış ki eski oyunlarda 76ers’ın forması “siyah” yerine “füme” gibi gözüktüğü için uzak durduğumu bilirim. Rob Jones da “Artık Knicks’in forması tam olarak olması gerektiği gibi ki çok eleştiri alıyorduk, oh be!” diyerek durumu kısaca ifade etti. Ayrıca oyunda Kobe’nin adına üretilmiş tüm ayakkabılar ve 300 adet daha yeni ayakkabı eklenmiş durumda. Tüm arenaların akustiği de elden geçirilmiş ve her bir salonda gürültü seviyesi, pankartlar ve tezahüratlar farklı farklı. Nasıl ama? EA ve Konami ne kadar da tembel geldi gözünüze şimdi, değil mi?

Oyunun saha içi tarafı da yine elden geçirilmiş ve oyuncuların yön hareketlerine verdiği tepkiler, potaya devrilmeleri ve özellikle de ikili oyunları oynamak tam bir keyif haline gelmiş durumda. Bu konuda eleştirebileceğim tek husus en üst seviye zorlukta bile her ikili oyunun basketle sonuçlanıyor olması. Rakip savunma tıpkı Bogdan Tanjevic döneminin Fenerbahçe Ülker’i gibi, ikili oyunlara karşı tamamen savunmasız. Neticede yer kısıtlığından ötürü sadece oyunun yeniliklerine odaklı bir inceleme oldu, farkındayım. Bunun dışında sevdiğiniz ne varsa aynen devam ediyor ki bunlar; efsanevi eski takımlar, muhteşem grafikler, bu sene biraz daha indie/alternatif türüne yönelen soundtrack (Muhteşem!), kart çekerek kendi rüya takımınızı oluşturabileceğiniz MyTeam ve pek çok diğer oyun modu.

NBA 2K17 Oyun İncelemesi

Visual Concepts ortaya bir başyapıt çıkartmış ve ortaya koydukları şey “mükemmel” sıfatını fazlasıyla hak ediyor. En detaycı basketbol tutkunlarının bile nefesi kesilecek, bu kadar da iddialıyım.

Oyunu indirmek için:
NBA 2K17 - Tek Link - Partlı - Full indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.