Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Araçlar - Çeşitli » Ön Muhasebe Pro - Ön Muhasebe Paket Programı

Ön Muhasebe Pro - Ön Muhasebe Paket Programı


Program indir > Araçlar - Çeşitli   Meliksah_2006   10-12-2017, 00:15   1   


Ön Muhasebe Pro - Ön Muhasebe Paket Programı

Ön Muhasebe Pro - Ön Muhasebe Paket Programı

Fenesoft Ön Muhasebe Pro, ürün alışı ve ürün satışı yapan tüm işletmelerde müşteri ve firmalarla olan borç – alacak ilişkisinin takibi, taksitli satışların, vadeli çek ve senetlerin takibi, ürünlerin stok durumlarının takibi, müşterilere sunulacak tekliflerin hazırlanması, alınan ve verilen siparişlerin takibi, sevk irsaliyesi ve müşterilere kesilecek faturaların takibi için rahatlıkla kullanılabilecek bir sistemdir. Kullanıcı talepleri doğrultusunda sürekli güncellenen yazılım, kolay kullanımlı menüleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile muhasebe bilgisi ve eğitim gerektirmeyen bir yapıdadır. Mal veya hizmet sunan tüm ticari işletmelerde hesap takibinin profesyonel bir şekilde sağlanabilmesi için Fenesoft Ön Muhasebe Pro ideal bir çözümdür.


Yazılımın içerdiği modüller:


Cari Hesaplar (Borç – alacak hesaplarının takibi)
Müşterileriniz ile mal veya hizmet aldığınız firmalarla aranızda olan borç – alacak ilişkisinin sistematik olarak takibinin sağlandığı, özet ve detaylı hesap ekstresinin alındığı cari modülüdür.

Kasa (Gelir ve gider takibi)
Günlük gelir ve giderlerinizin kaydedildiği, ayrıca müşterilerden gelen ödeme ve firmalara yaptığınız ödemelerin otomatikmen işlediği kasa hesapları modülüdür. Sınırsız sayıda kasa tanımlayabilir ve ayrı ayrı her kasanın takibi sağlanabilir.

Stok (Barkod destekli ürün satışı ve mal mevcudunun takibi)
Şirketin sattığı ürünlerin tanımının yapıldığı, alınan ve satılan ürünlerin otomatikmen stok bakiyesine yansıdığı modüldür. Barkod desteği ile müşterilerinize hızlı satış imkanı da tanımaktadır.

Fatura (Alış ve satış faturalarının takibi)
Müşterilerizin aldığı mal veya hizmet sonucu keseceğiniz faturanın kaydedildiği ve matbaa dan bastırdığınız faturaya uygun şekilde çıktı vererek fatura yazdırabileceğiniz modüldür. Çalıştığınız firmalardan gelen alış faturalarının sisteme işlenmesi ile otomatikmen cari ve stok hareketine yansıyarak takibi sağlanır.

İrsaliye (Mal ile birlikte kesilen sevk irsaliyesi takibi)
Müşterilerinize kargo veya şirket aracınız ile gönderdiğiniz mallara istinaden kesilen sevk irsaliyesinin işlendiği modüldür. Matbaa dan bastırdığınız sevk irsaliyesi formuna uygun çıktı vererek irsaliyelerinizi yazıcıdan çıktı almanızı sağlar.

Çek (Müşteri ve firma çekleri)
Müşterilerinize verdiğiniz ve firmalardan aldığınız çeklerin cari hesap kartı ile etkileşimli olarak kayıt edildiği modüldür.

Senet (Müşteri ve firma senetleri)
Müşterilerinize ait vadeli senetlerin ve çalıştığınız firmalara verdiğiniz vadeli senetlerin yazdırılabildiği ve kayıt edildiği, vadeli senet takip modülüdür.

Teklif
Satış öncesi, müşterilerinizin talebi doğrultusunda indirimli ve özel seçeneklerin tanımlanarak mal veya hizmet için sunabileceğiniz tekliflerin oluşturulduğu modüldür. Müşterinize sunduğunuz teklif kabul gördüğünde, teklifi tek tuşla satış faturasına çevirerek yeniden fatura hazırlama zahmetinden kurtulursunuz.

Sipariş
Müşterilerinizden aldığınız siparişleri, ek notlar ile birlikte kaydedebileceğiniz sipariş takip modülüdür. Sipariş hazırlandığında, tek tuş ile satış faturasına çevirerek, işlemlerinizi hızladırabilirsiniz.

Banka
Sınırsız sayıda banka hesabı tanımlayabilme özelliği ile banka hesaplarınızın detaylı bir şekilde takibini sağlayabileceğiniz banka hesap takip modülüdür. Bankaya para yatırma, para çekme ve bankalar arası virman hareketlerinin takibi ve raporlanmasına olanak tanır.

Ajanda
İşleriniz ile ilgili geçmişe ve geleceğe dönük çeşitli notları tarih bazında kaydedebileceğiniz bir dijital bir defterdir.

Hatırlatmalar
İleri bir tarihte programın size otomatikmen hatırlatmasını istediğiniz notların kaydını yapabildiğiniz hatırlatma modülüdür. Ayrıca modül, senet, çek ve vadeli satışlar ile etkileşimli çalışarak bunları size vade tarihinde otomatikmen hatırlatır.

Notlar
Yazılımın ana ekranında sürekli yer almasını istediğiniz yapışkan not modülüdür. Hergün zihninizde kalmasını istediğiniz kısa notları bu bölümden ekleyerek, yapacağınız günlük işlere sırasıyla odaklamanıza yardımcı olur.

İstatistikler
Tarih aralıklarına, günlere ve aylara göre satış, kasa, gelir-gider, kar-zarar istatistiklerinin alınabildiği modüldür.

Raporlar
Tüm modüllere ait detaylı rapoların düzenli bir şekilde toplandığı raporlama modülüdür. İşletme için büyük önem arz eden ; cari mizan, cari hareket raporu, kasa hareket raporu, stok durum raporu, stok hareket raporu, stok sermaye raporu, özet ve detaylı kdv raporu, taksit takip ve vadeli işlem raporlarını içerir.

Sistem Gereksinimleri: Minimum 1024x768 çözünürlük, 256 Mb Bellek, 100 MB Disk Alanı, Türkçe Windows İşletim Sistemi


İndirme Linkleri

Direk Link (Demo)

Dosya boyutu: 28 MB


Demo programdır, 30 günlük ücretsiz kullanım süresi sunar.



Yorum Ekle




Ziyaretçi
Elektrik 21 Mart 2022 15:26
teşekkürler buna benzer muhasebe programları eklerseniz memnun olurum



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.