Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin

Kodi v19.5


Program indir > Araçlar - Çeşitli   Meliksah_2006   25-12-2022, 17:09   1   


Kodi v19.5

Kodi indir - Multi Medya Sistemi Programı

Kodi (eski adıyla XBMC), televizyonlarda kullanım için oldukça kaliteli kullanıcı arayüzüne sahip, Linux, OSX, Windows, iOS ve Android üzerine kurulabilen ödüllü, ücretsiz ve açık kaynaklı (GPL) multi medya oynatıcısı ve eğlence merkezi programıdır. Uzaktan kumanda edilebilir ve kumandaları destekler. Kullanıcıların çoğu videoyu, müziği, Podcast'i ve diğer dijital medya dosyalarını yerel ve ağ depolama ortamlarından veya internetten izlemelerine ve görüntülemelerine olanak sağlar.

Müzik
Kodi mp3, flac, wav ve wma formatları dahil tüm müziklerinizi çalabilir. Müzik koleksiyonunuzun kontrolü için işaret sayfası, etiket okuma desteği ve akıllı çalma listeleri bulunur.

Filmler
Kodi'de filmlerinizi açabilirsiniz. Akışlı çevrimiçi medya dahil tüm ana video formatlarını destekleyen Kodi, film koleksiyonunuzu kolaylıkla içe aktarabilir, tarayabilir ve oynatabilir.

TV Şovları
TVShows kütüphanesi, posterler veya pankartlar, izlenen etiketler, açıklamaları ve oyuncuları gösteren bölüm ve sezon görüntülerini destekler. İlerlemenizi takip etmek için harika bir özellikl.

Resimler
Bir kütüphaneye içe aktarın ve farklı görünümlere göz atın, bir slayt gösterisi başlatın, hepsini uzaktan kumandanızı kullanarak sıralayın veya filtreleyin.

PVR
Kodi, tüm GUI arayüzünden canlı TV izlemenize ve kaydetmenize olanak sağlar. MediaPortal, MythTV, NextPVR, Tvheadend ve daha pek çok popüler arka uçla çalışır.

Eklentiler
Kodi'nin asıl gücü, depolarında mevcut olan kullanıcı tarafından yapılmış çok çeşitli eklentilerden geliyor. Popüler web servisleri, uygulamalar ve scriptler için eklentileri mevcuttur.

Arayüz
Kodi, GUI arayüzünün bütün görünümünü değiştirmenizi sağlar. Oldukça kişiselleştirilebilen skinning motoru sayesinde görünüşünü ve hissini her yönüyle değiştirebiliyorsunuz. Farklı renkler, görüntüler ve menü yapıları kullanarak, tam bir eğlence veya bilgi platformu olarak ihtiyaçlarınızı karşılayan çarpıcı bir arayüz oluşturabilirsiniz.

UPnP
UPnP uyumluluğu ile, diğer tüm Kodi örneklerine ve bu ortamlardan yayın yapabilir ve evinizdeki diğer UPnP uyumlu cihazlara kolaylıkla oynayabilirsiniz. Bir UPnP ana cihaza sahip olun ve otomatik olarak sizi izlemenizi ve kütüphane bilgilerinizi güncel tutmanızı sağlayan istemciler olarak diğer Kodi örneklerini kullanın. Artık verilerinizi Kodi örnekleri içinde senkronize etmek için uPnp kaynaklarından içe aktarabilirsiniz.

Web arayüzleri
JSON-RPC tabanlı uzak arabirimini kullanarak Kodi ile etkileşime geçin. Bu, Kodi'yi bir sonraki seviyeye çıkarmak için uzaktan kumandalar, web tarayıcıları ve 3. parti araçlar için pek çok olanak sağlar.

Uzaktan Kumandalar
Yüzlerce uzaktan kumanda, CEC uyumlu TV veya yeni Smartphone ve Tablet Uygulamaları'ndan birini destekleyen Kodi, medyanızı istediğiniz gibi kontrol etmenizi sağlar.



Kodi, bir medya oynatıcı yazılımıdır. Özellikle televizyon ekranları üzerinden oynatılmak üzere tasarlandı, ancak bilgisayar ekranlarında da kullanılabilir. Kodi, kullanıcıların evde bulunan fotoğrafları, videoları, müzikleri ve diğer içerikleri bir araya getirip oynatmalarına yardımcı olur. Ayrıca, internet üzerinden yayınlanan birçok içeriğe de erişim sağlar. Bu sayede, kullanıcılar televizyonlarında veya bilgisayarlarında streaming içerikleri izleyebilirler.

Kodi, açık kaynak kodlu bir yazılımdır ve çeşitli işletim sistemleri üzerinde çalışabilir. Kullanımı çok esnek olup, çeşitli eklentiler (plug-in) ile genişletilebilir. Bu sayede, kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir. Örneğin, bir film arşivi oluşturmak isteyen bir kullanıcı için film eklentisi kurulabilir, bir müzik tutkunu için ise müzik eklentisi kurulabilir. Bu eklentiler sayesinde, Kodi'nin sağladığı çok geniş bir içerik yelpazesi vardır.

Kodi, evde bulunan tüm cihazlar arasında dosyaları paylaşımını da sağlar. Örneğin, bir bilgisayarda depolanan bir video dosyası, Kodi sayesinde televizyonda izlenebilir. Ayrıca, birkaç cihaz arasında dosya paylaşımını da kolaylaştırır. Örneğin, bir tablette bulunan bir video dosyası, Kodi sayesinde bilgisayarda izlenebilir. Bu özellikleri sayesinde, Kodi, evde bulunan tüm cihazlar arasında dosyaları paylaşımını ve oynatımını kolaylaştırır.


İndirme Linkleri

Turbobit İndir

(( Alternatif ))

Racaty İndir

(( Alternatif ))

Yandex İndir

(( Alternatif ))

Uptobox İndir

Boyut: 138 MB

Format: .RAR




Yorum Ekle




Değerli Üye
solobel 20 Şubat 2019 21:14
Süpersiniz elinize saglik.



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.