Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Watch Dogs: Legion - Bloodline PC İncelemesi

Watch Dogs: Legion - Bloodline PC İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Winchester   15-08-2021, 10:30   0   
Watch Dogs: Legion - Bloodline PC İncelemesi

Açıkçası Bloodline ek paketi ile birlikte Aiden Pierce’ın gelişi müjdelendiğinde oldukça sevinmiştim, kendisini ekibimize katıp oynayabileceğimizi falan sanmıştım ancak işler hiç de umduğum gibi gerçekleşmedi. Aiden Pierce yine geliyor gelmesine ve oynanabilir bir karakter fakat öyle ekibinize katıp her an oynayabileceğiniz birisi değil. Neden mi? Çünkü Bloodline ek paketi, konu olarak Watch Dogs: Legion’ın başladığı an olan Zero Day’den öncesini konu alıyor. Açıkçası Watch Dogs: Legion’ın ekip kurma kafasındaki yapısı oldukça güzel olsa da oyunun sabit bir ana karakteri olmaması birçok kişi tarafından beğenilmemişti.



Bunun sebebi ise harcanabilir birçok karakter olarak görülen ekip üyeleri ile oyuncu kendi arasında duygusal bir bağ kuramamasıydı. Neyse bunları artık ardımızda bırakabilir ve şimdilik Bloodline ek paketine tekrar dönebiliriz. Dediğim gibi olaylar Zero Day öncesini konu alıyor, Aiden Pierce baba biraz daha yaşlanmış ve daha oturmuş bir karakter olarak karşımızda. Kendisi her ne kadar bu işleri bırakmış olsa da yeğeni Jackson yüzünden tekrar telefonunu eline almak zorunda kalıyor. Ek pakette karşılaştığımız tek tanıdık isim Aiden Pierce değil tabii ki, tanıtım videosunda da görmüş olduğumuz gibi Aiden ile kapışan diğer hacker karakter ise Watch Dogs 2’nin Wrench’i.



Aiden ve Wrench ek paketin girişinde pek dostça karşılaşmıyor olsalar bile bir süre sonra ikilinin olayları adeta iç içe geçiriyor diyebilirim ve bu noktada iki karakterimiz de oynanabilir hale geliyor. Hem Wrench hem de Aiden arasında geçişler yaparak oynamak Bloodline’ı biraz daha eğlenceli bir hale getiriyor. Bir de incelememi okuduysanız hatırlarsınız, Legion’ın hikayesini ben pek beğenmemiştim. Bloodline çok daha iyi. Bilemiyorum, belki de yazının başında dile getirdiğim o bir türlü kurulamayan duygusal bağın, bir anda kurulmasına olanak sağladığı için de olabilir. Bu arada oyunu eğlenceli hale getiren tabii ki sadece tanıdık karakterleri oynuyor olmak değil. Ubi’nin bu iki karakterin yeteneklerini birbirleri ile uyumlu şekilde işliyor olması da etken. Bu da taktiksel açıdan yelpazeyi genişletirken haliyle daha eğlenceli olmasını sağlıyor. Ayrıca Aiden Pierce ve Wrench’in yetenekleri falan tabii ki geliştirilebiliyor. Tek yapmanız gereken ana hikaye ve yan görevleri oynamak. Fakat bu noktada aşırı garip hissettiren bir durum var, bu karakterler zaten bu markanın en sağlam karakterleri.



Ununu elemiş, eleğini asmış karakterlerden bahsediyoruz. Bu karakterleri bu şekilde geliştiriyor olmak bana gerçekten anlamsız geldi. Kaldı ki oyun süresi de göz önünde bulundurduğumuzda, keşke bana tam takım mis gibi karakterler verseydiniz de ben kafama göre oynasaydım diyorum. Watch Dogs: Legion - Bloodline ek paketi ana hikaye görevi içeriyor ve birçok yan görev sunuyor.



Oyun süresi olarak ise ortalama 5 belki 6 saatlik eğlence sunuyor. Yani şimdi burada şu soruyu da sormak gerekiyor, bizde oyunlar bu kadar pahalıyken ortalama 5-6 saat süren bu Bloodline ek paketini almaya gerek var mı? Buna verebileceğim cevap ancak şu olur, o da evet bu 5-6 saatlik oyun süresince oldukça eğleneceksiniz. Hele ki zaten ana oyunu bir kenara bırakmışsanız, tekrar dönmek için güzel bir fırsat sunuyor. Eğer Watch Dogs: Legion’ı severek oynadıysanız Bloodline ek paketi oynanış süresi biraz zayıf olsa da sizi doyuracaktır. Hele ki tekrar sevdiğimiz iki karakter ile oynamak oldukça çok keyifli.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.