Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Red Solstice 2: Survivors İnceleme PC

Red Solstice 2: Survivors İnceleme PC


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Winchester   21-08-2021, 10:00   0   
Red Solstice 2: Survivors İnceleme PC

Red Solstice 2, 2015 yılındaki ilk oyunun başarısının 6 yıl ardından, 505 Games gibi son dönemin en iddialı yayıncılarından birinin eliyle piyasaya sürülmüş bir oyun. Pek huyum değildir ama ilk oyunun yorumlarına bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim? İlk oyun 2015’e minik bir darbe vurmuş resmen. Benim ayıbım diyerek başladım Red Solstice 2: Survivors incelemesine. Ancak oyuna girdiğim gibi bazı işlerin iyi gitmeyeceğini hissetmeye başladım. Keza notlarımı derleyip yazıya geçtiğimde de Red Solstice 2’nin zayıf bir oyun olduğuna karar verdim.



Hikayemiz ilk oyunun devamı niteliğinde hazırlanmış. STOL adı verilen bir virüs yüzünden güzel Dünyamız, mutantlar tarafından işgal edilmiş. İnsanlar da topuklayıp soluğu Mars’ta almışlar. Ancak bu bir diğer güzel gezegen de aynı virüs tarafından insanları tehdit etmekte. Biz de Executor adı verilen, üst rütbeli ve özel yetkilere sahip bir askeri canlandırıyoruz. Amacımız tahmin edeceğiniz üzere mutantların dibine kibrit suyu dökmek. Red Solstice 2, ilk bakışta birkaç türün, mekaniğin ve oyunun harmanı gibi gözüküyor. Ana menüdeyken Mars yüzeyine bakıyor ve görevleri kovalıyoruz. Aha, dedim yine tertemiz XCOM esintilerini çakmışlar.



Görsellikte de çıtırdan bir Crimsonland havası sezinliyorum ama oyunu geliştiren Ironward, üzerine basa basa Red Solstice 2’nin bir gerçek zamanlı strateji oyunu olduğunu yazmış. Ancak işin dövüş kısmına girince, pek bir üzülüyorsunuz. Çünkü oyunun size ihtiyacı yok! Evet, oyunu efektif bir biçimde oynamıyorsunuz. Karakterinizi oto-saldırı butonuna alıp haritada geziyor ve mutantları avlıyorsunuz.



Kendiliğinden saldırı çemberine giren herkese kök söktürüyor. Siz de ara sıra özel becerilerinizi ya da ekipmanlarınızı kullanabiliyorsunuz. Oyun, aynı zamanda gerçek zamanlı olarak da çatışmaya girmenizi sağlıyor. Fakat tüm sistem bu oto-saldırı mekaniği üzerine kurulu olduğu için insanın bu şekilde oynamaya eli hiç gitmiyor. Çünkü tüm oyun bir anda kolaylaşıyor! Oyuncu kontrolüne isteğe bağlı bırakılmış ancak co-op deneyimlerimde de gördüğüm kadarıyla kimse kendisi efektif biçimde ateş etmiyor.



Co-op, oyunu pazarlayabilecek en önemli nokta zaten. Çünkü 15 görev ve oldukça az sayıdaki haritayla, ana hikayesi pek bir iddia taşımıyor. Bölge koru, VIP askerleri kurtar, veri yakala gibi görevler var ve bir süre sonra kendini tekrara düşüyor. Eh, çıtırdan oyunun biraz “grind” meselesi de var. İyi ekipmanlar almak için karargahınıza yatırım yapmak durumundasınız. Birkaç görevde bir, bunları kontrol edip yeni binalar yapabilir ya da ekipmanlar üretebilirsiniz. XCOM’un onlarca yıl önce ortaya koyduğu mantığın üzerine yeni bir şey inşa edilmemiş.



Görsellik açısından biraz albenisi olduğunu kabul edeceğim. Unreal Engine, hangi geliştiricinin elinde olursa olsun, ışıklandırma ve efektlerde muazzam işler çıkartılmasına olanak sağlıyor. Red Solstice 2, bu alanda parmakla gösterilecek bir oyun değil ne yazık ki. Ama yer yer güzel detaylar karşınıza çıkabilir.



İlk oyun Red Solstice, birkaç yıl önce büyük bir başarı yakalamış. Bunu kabul ediyorum. Ancak 6 yılın ardından, görsellik haricinde üzerine pek bir şeyler ekleyememiş. Zemin sağlam olsa da üzerine çıkılan katlara sağlam beton dökülmemiş, sıvalar yalap şalap yapılmış, en ucuz boya kullanılmış gibi duruyor.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.