Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Hepsi Bir Arada (AIO) » CyberLink Media Suite Ultimate v16.0.0.1807

CyberLink Media Suite Ultimate v16.0.0.1807


Program indir > Hepsi Bir Arada (AIO)   Meliksah_2006   18-03-2019, 19:10   4   


CyberLink Media Suite Ultimate v16.0.0.1807

CyberLink Media Suite Ultimate Full indir

CyberLink Media Suite Ultimate, içerisinde muhteşem multimedya programlarını barındıran bir pakettir. Paket içerisinde CyberLink'in 19 in 1 şeklinde tam 19 adet programı bulunmaktadır. Hepsi full ve tam sürümdür. Piyasa değeri epey yüksek bir yazılım, full olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz. Video, fotoğraf düzenleme araçlarından CD/DVD yazdırma araçlarına kadar pek çok özel yazılım barındırır. CyberLink programlarının kalitesini bilen bilir, alanının en iyi programlarıdır.

Media Suite 16, sadece evde değil işte veya okulda da tüm aile için multimedya yazılımının tam bir koleksiyonudur. Media Suite, yıllardır CyberLink'in çoklu ödüllü Yarat ve Oynat yazılım çözümlerini içeren yol gösterici içerikleri sunmuştur. Artık Media Suite 16, iş iletişimini kolaylaştıran güçlü çalışma araçlarının dahil edilmesiyle ofisinize giriyor. Uzaktan çalışın veya şirketinizde her şeyi yapan küçük bir işletme sahibi olun, CyberLink Media Suite'in sizin için bir çok şeyi var.

Essential Media Player
PowerDVD, yalnızca DVD ve Blu-ray disklerden daha fazlasını oynatır. PowerDVD, temel eğlence aracıdır. Rakipsiz oynatma desteği ve benzersiz geliştirmelerle kendinizi bir film ve ses dünyasına bırakın. Hatta YouTube ve YouTube Live'dan 4k kalitede sayısız çevrimiçi içeriğe erişebilir veya daha sonra çevrimdışı izlemek için onları indirebilirsiniz.

Video Editörleri İçin 1 Numara Tercih
Sezgisel bir arayüz ve rakipsiz bir özellik seti ile PowerDirector, hem standart hem de 360º video için üst düzey performans düzenlemesi sunar. Esnek ama güçlü olmak üzere tasarlanan PowerDirector, yeni başlayanlar veya profesyoneller olsun, herkes için kesin video düzenleme çözümü olmaya devam ediyor.

Komple Fotoğraf Ayarlama ve Tasarımı
Keskin fotoğraf düzenleme çözümü olan PhotoDirector, çarpıcı aile fotoğrafları, seyahat ve manzara çekimleri ve mükemmel portreler oluşturmak için geliştirilmiş çok çeşitli, kullanımı kolay araçlara sahiptir. Tümü rakipsiz bir RAW format seti, objektif profilleri ve 360º fotoğraf ve videodan resimler oluşturuyor.

Video Konferans için Sanal Görüntü Düzenleyici
Daha fazla işletme sanallaştıkça patlayan çevrimiçi toplantıların sıklığıyla, kendinizi, zaman dilimleri arasında geçen sabah erken ve akşam geç saatlerde yapılan aramalarla uğraşırken bulmak yaygındır. PerfectCam, saat kaç olursa olsun, profesyonel görünmeye ve kullanıma hazır görünmeye başlamanızı sağlayan popüler video konferans uygulamaları için yenilikçi bir eklentidir!

Vlog ve Ekran Yakalama İçin Hepsi Bir Arada Çözüm
Screen Recorder 3, duyarlı, yüksek kaliteli ekran döküm ve yakalama teknolojisi sunar. Ekran içeriğini çevrimiçi bir izleyici ile kaydetmek, izlemek, kullanmak veya paylaşmak için tek bir çözümdür.

Eğlenceli görüntü geliştirmeleri ve web kamerası araçları
CyberLink YouCam 7, web kameranızdan tam anlamıyla faydalanmak için eksiksiz bir canlı video stüdyosunun işlevselliğini sunar. Yüz güzelleştirici araçlar, görüntülü sohbetler ve kayıtlar için 200'ün üzerinde eğlenceli efekt ve tam bir dizi yakalama aracıyla geliyor. Ek olarak, gözetim ve yüz oturum açma gibi kullanımı kolay ve verimli güvenlik araçları sunar.

Hareket halindeyken medyanın keyfini çıkarın, yedekleyin ve tadını çıkarın
Filmleri aktarırken orijinalinden daha iyi kalite sağlayan yeni geliştirmelerle bir araya gelen ünlü kullanımı kolay arayüzü ile Power2Go 12, yazma, yedekleme ve dönüştürme yazılımlarında lider olmaya devam ediyor.

Ultra HD 4K
MediaEspresso dahil, hareket halindeyken oynatılacak medyayı dönüştürün; yalnızca dosyalarınızı süper kolay ve inanılmaz derecede hızlı bir şekilde transfer etmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktardığınız fotoğraf ve videoların piksellerini ve ışıklarını da temizler, mobil cihazlarınızda daha iyi kalitede görüntülenme sağlar.




İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit

Dosya boyutu: 3.02 GB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 29 Mart 2019 15:53
biyomedyolog,
2 GB üzeri cloud sitesinin kısıtlamasından dolayı alternatif veremiyorum. Tek link olarak temin ediniz.

--------------------


Değerli Üye
biyomedyolog 23 Mart 2019 19:55
merhaba;
drive veya mail.ru şeklinde paylaşabilir misin admin?


Yönetici
Meliksah_2006 24 Kasım 2014 22:00
Alıntı: sekoya
Linkler donmus durumda :feel:

Konrtol ettim sorun görünmüyor

5 sene sonra gelen düzenleme: Linkler ve sürüm güncellenmiştir :)

--------------------


Değerli Üye
sekoya 24 Kasım 2014 21:19
Linkler donmus durumda feel



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.