Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Fotoğraf Editörleri » Adobe Photoshop 2021 v22.5.4.631 (x64)

Adobe Photoshop 2021 v22.5.4.631 (x64)


Program indir > Fotoğraf Editörleri   Meliksah_2006   22-12-2021, 15:35   9   


Adobe Photoshop 2021 v22.5.4.631 (x64)

Adobe Photoshop 2021 Full İndir | 64 Bit | Türkçe | Dahili Aktivasyon

Fotoğraf ve görüntü işleme yazılımlarının en popüler ve en profesyonelleri arasında gösterilen Photoshop'un 2021 sürümüdür. Bu sürüm, her versiyonda olduğu gibi yeni filtreler, yeni ilüstrasyon fırçalar, dahili yazı tipleri, keçeli ve normal kalemler gibi pek çok içerik barındırıyor. Yepyeni simetri modu, çerçeve aracı, güçlü ve nefes kesici işleme motoru Adobe Photoshop 2021 yazılımında sizleri bekliyor. Program sadece 64 bit desteklediği gibi, sadece Windows 10 destekliyor ve dahili aktivasyon olarak geliyor.



Adobe 2021 Tüm Programları için:
>>> Adobe 2021 Serisi Tüm Programları İndir <<<


Photoshop 2021 sadece Windows 10 desteklidir. Windows 7 / 8.1 kullanıyorsanız önceki sürümlere göz atınız, sitemizde mevcut.

Photoshop 2021 dahili aktivasyon ile gelir, crack - serial vs. gerekmez. Full olarak kurulur.


İndirme Linkleri

Turbobit İndir

(( Alternatif ))

Google Drive İndir

(( Alternatif ))

Yandex Disk İndir

(( Alternatif ))

Racaty İndir

Boyut: 2.41 GB

Format: .RAR




Yorum Ekle




Yönetici
Winchester 23 Ocak 2023 11:24
Ziyaretçi gokhan,
Yeni güncel sürümü eklenmiştir, indirip kullanabilirsiniz.

--------------------


Ziyaretçi
Ziyaretçi gokhan 8 Ekim 2022 11:07
Merhaba photoshop sorunsuz kuruluyor ama create dediğimde yeni sayfa açmak için tıkladığımda yeni sayfa açmıyor ?


Yönetici
Winchester 17 Aralık 2021 12:53
Ziyaretçi Uğur,
Merhaba elbette. Programı kurup kapatın ardından crack klasöründeki photoshop dosyasını programın klasörüne atıp değiştirin işlemler bu kadar.

--------------------


Ziyaretçi
Ziyaretçi Uğur 9 Aralık 2021 15:26
Merhabalar programı yüklücem de. crack güvenilir midir?


Değerli Üye
MetehanOzbil 9 Eylül 2021 23:29
Teşekkürler.

--------------------


Yönetici
Winchester 23 Temmuz 2021 20:07
Kul hikmet,
Adobe Photoshop 2021 32 bit bulunmuyor. Sadece 64 bit makinelerde çalışır. 32 bit sistemlere zamanla destek kesiliyor zaten, minimum 4 GB ram takviye edip 64 bite geçmenizi öneriyorum.

--------------------


Ziyaretçi
Kul hikmet 12 Temmuz 2021 18:45
32 bit olanı da bekleriz.
Kolay gelsin.
Başarılar.


Değerli Üye
NostraKabuS 30 Kasım 2020 17:52
İlk İzlenim : Akıllı Filtre Özellikleri "İNDİR" butonuna basınca indirme doğal olarak uygulanmıyor. Çünkü program kendisini kurarken , kurulum da yapılan küçük bir değişiklik sayesinde , "güncelleme ve download" özelliklerini devre dışı bıraktığı için bu indirme işlemleri tetiklenmiyor. Bu üzücü durum.

Photoshop 2021'i değerli yapan özellik bu filtreler. Çünkü yapay zekanın devreye girdiği bu "Filtres >> Neuroun" ismindende anlaşılacağı gibi "NÖRON" yani beyin sinirleri gibi davranan özel bir yazılım, bir yapay zeka. Bu filtreler birer yapay zekanın aktive olması ile size filtre yardımı ile, daha önce dakikalarca uğraştığımız peç çok işlemi saniyeler içinde , hatta göz kapatıp açıncaya kadar uyguluyor.

Örnek ; her hangi bir resmin arka planını bir tıkla kendisi Akıllı bir şekilde saniyeler içinde yok ediyor.
Başka bir örnek ise , siyah beyaz bir resmi bir tıkla renklendiriyor, bir resmin bulut görüntüsünü saniyeler içinde değiştirebiliyor gibi pek çok yapay zekanın yönettiği filtreler var.

Lakin sıkıntı şu ki programın kurulumu lisansız olduğu için (zannımca) engellemesinden mütevellit , filtreler altında yer alan "İNDİR" butonu işlem yapmıyor yani indirme yapmıyor.
Bakalım bir kaç zaman daha bekleyelim bu filtreleri birleri bu yazılıma dışardan da eklenecek şekilde bir formul bulur. Kısmet.

Ama PS kullanıcılarına başka bir tatsız olay daha açıklamak istiyorum. Şayet PS 2021 kullanacaksanız PC 'niz de Ciddi bir performans artırımına gitmeniz gerekecek. Artık Ram ler istediği performansta değil ise program açılmamakta ısrarcı oluyor.. İlk izlenimlerimi aktardım.

Kolay Gelsin hepinize.
Yılmaz DURU

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 25 Kasım 2020 12:59
Uzun bir süreçte Buyur-İndir.com uzantısı .net olarak da değişmek zorunda kaldığı sıkıntılı bir sürecin ardından, Sitemiz Buyur-İndir.Net yeni yayınına bir süre veri tabanlarının değişmiş olmasından dolayı ve bakımdan ötürü bensiz başlamıştır :))

Yeni yayın dönemi için Site yöneticilerini tebrik ediyor ve "ellerine sağlık güzel olmuş" diyerek konumuza balıklama dalıyorum.

Konumuz biraz çetrefilli değerli Tasarımcı dostlar. ADOBE ' de son zamanlarda içsel olarak bir çok yıkım söz konusu duyumları bana kadar ulaştı.

ADOBE geliştiricileri arasında bazı değişikliklerin olduğunu bundan dolayı 2021 yılında çıkması beklenen ADOBE Serisi askıya alınabilir. Peki şimdi buradaki "Adobe Photoshop 2021" nereden çıktı?

Photoshop 2021 , PS 2020 çıktığı gün zaten hazır sayılırdı beta testleri yapılmaktaydı zaten. Şimdi O dönemdeki program geliştiricileri değişmesinden dolayı ise bu sürüm... işte o beta sürüm. Peki bunları neden anlatıyorum?

Şu anda indirmekte olduğunuz Adobe Photoshop 2021 'den çok büyük değişiklikler ümit etmeyin ( en azından 2021 Sonlarına kadar) demek için konuyu açıkladım. ADOBE 2021'in tanıtımlarını "her ne kadar başlamak zorunda olduğu için" başlamış olsa da, bu bir pasta ve herkes para kazanma derdinde. 1-2 yıl öncesinden bugünkü tanıtımların , ön tanıtımların planları çoktan yapılmış planlanmıştır. Sürece göre şekil alıyorlar yani.
Bill Gates'in Windows'un tanıtımında canlı yayında başına gelenlerin herkesin hafızasında taze olduğunu sanıyorum.

Lafın kısası değerli dostlar, bu seneki PS 2021 den çok bir beklentiniz olmasın çünkü düzgün test edilmemiş bir PS 2021 ile karşı karşıyayız. Lütfen karşılaşacağınız soru ve sorunları burada yazın, ben hepsini elimden geldiğince cevaplarım. Ayrıca karşılaşılan sorunları derleyip ADOBE firmasına postalarım hiç merak etmeyin.

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.