Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Site İncelemeleri » Android Oyunların Yeni Adresi

Android Oyunların Yeni Adresi


Site İncelemeleri   Meliksah_2006   30-05-2019, 01:17   0   
Android Oyunların Yeni Adresi

Gelişen teknolojinin meyvesi olan akıllı telefon ve tabletler, bize günlük yaşamda birçok kolaylık sağladı ve vakit geçirmemize aracı oldular. Birçok uygulama ve oyunun yüklenebildiği bu cihazlar ile vakit geçirmenin yanı sıra birçok hayati kolaylık da elde ettik. Bu kolaylıklardan olan uygulamalar, bize hayati işlevlerimizi dahil ölçmeye olanak tanıdı ve günümüze kadar giderek gelişti.

Cihaz mağazasından indirebileceğiniz bu uygulamalar ve vakit geçirmek için oynayabileceğiniz oyunlar, çoğu zaman kısıtlı, reklam içerikli veya ücretli oluyor. Buna alternatif olarak ortaya çıkan ve ücretli olan oyun ve uygulamaları dahil ücretsiz olarak kullanmanıza yarayan dosyalar, mağaza üzerinde bulunan uygulamaların hileli ve ücretsiz halidir. Bu apk dosyalarına kolay bir şekilde ulaşıp kurulan, birçok uygulama ve oyunun ücretsiz versiyonunu üzerinde bulunduran Apkcell ile ücretsiz ve birçok uygulamaya ücretsiz eriş.

Apk Oyunlar
Apk, yani uygulamaların yükleme dosyalarını, apkcell.net üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kullanabilirsiniz. Özellikle için kullanabileceğiniz site üzerinde birçok oyunun hileli versiyonu ve ücretsiz hali yer alıyor. Oynamak istediğiniz herhangi bir oyunu site üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir, hatta oyunun daha eğlenceli hali olan hileli haline de ulaşabilirsiniz.



Apk Uygulamalar
Sadece apk oyunlar değil, birçok uygulamanın da ücretsiz olarak yer aldığı apkcell üzerinde, mağaza üzerinde ücretli veya kısıtlı olarak bulunan tüm uygulamalara erişebilirsiniz. Sizler için hazırlanan ve oldukça güvenli olan bu apk uygulamalar ile herhangi bir ücret ödemeden uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Sadece Oyun Yok
Apkcell sayfası üzerinde sadece apk oyunlar veya apk uygulamalar değil, birçok farklı içerikler de bulunuyor. Aynı oyun ve uygulamalar gibi ücretsiz bir şekilde size sunulan bu içerikler ile ücretli olan birçok şeye ücretsiz şekilde erişebilirsiniz. Telefonunuzu veya tabletinizi daha kullanılabilir kılmak ve özelleştirmek için kullanabileceğiniz içeriklerden olan widgetlar, duvar kağıtları, zil sesleri ve başka birçok Apkcell ile ücretsiz ve full şekilde sahip olabilir ve güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.