Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Tainted Grail: Conquest İncelemesi

Tainted Grail: Conquest İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Winchester   16-08-2021, 09:30   0   
Tainted Grail: Conquest İncelemesi

Şu aralar serinlemek için çeşitli aktiviteler yapmaktasınız biliyorum. Bizim için de yapın. Çünkü koşturmadan vakit bulamıyoruz. Üzerine kesat geçen bir oyun ayıyla boğuşmak durumundayız. Her yaz Temmuz-Ağustos aylarında, oyun sektöründe bir durgunluk olur. İşte tam bu aralarda ufak firmalardan, çok iddiası olmayan, oyuncuları az biraz olsun oyalayacak oyunlar gelir. Tainted Grail de işte böyle bir oyun.



Awaken Realms Digital tarafından geliştirilen Tainted Grail: Conquest, bir tür deste oluşturma oyunu. Roguelite mekanikleri üzerine inşa edilmiş ve az da olsa RYO ögeleri barındırıyor. Arthurian efsanelerini andıran ama ondan daha karanlık bir diyarda, topraklarımızı egemenliği altına almış Wyrdness isimli bir kötülüğe karşı mücadele vermemiz gerekiyor.



Ortalık öyle karışmış ki hikayenin daha başında nerede olduğumuz, neden burada olduğumuzu anlayamıyoruz. Roguelite elementlerin sunduğu kadarıyla oyunda ilerleyip bulunduğumuz araf benzeri yerden çıkmaya ve Wyrdness’in arkasındaki Guardians adı verilen varlıkları yok etmemiz isteniyor. Ölümle yaptığımız bir anlaşma sayesinde de, ne kadar ölürsek ölelim tekrar dirilip mücadelemize devam etmemiz gerekiyor.



Tainted Grail’e başladığınızda ufak bir kasabada olduğunuzu göreceksiniz. Yol boyunca tanışacağınız NPCler sayesinde, kasabayı şenlendirmek de sizin elinizde. Demirci, meşale yapımcısı, şifacı gibi karakterleri toplayıp yolculuğumuzda bize yardımcı olacak elemanları bir araya getiriyoruz. Bu karakterleri bir kere bulmanız yeterli. Hangi karakterle oyuna girdiğiniz ya da kaç kere öldüğünüzün bir önemi olmuyor. Roguelite türünün olayı zaten Roguelike dediğimiz, bize saç baş yoldurtan, psikolojimizi bozan ama oynarken sapkın bir zevk aldığımız türe göre daha çıtır bir zorluğa sahip olması. İlk birkaç saatin ardından oyundaki mekanikleri iyicene anlıyor ve edindiğimiz tecrübe sayesinde de düşmanlarımızı çekirdek çitler gibi ayıklıyoruz.



Tainted Grail, oynanabilir dokuz adet sınıf sunuyor. Ancak en başında hepsi birden açık değil. Her yolculuğunuzun ardından (Yani karakterinizin ölümünün ardından), yaptıklarınıza yönelik ödüle boğuluyor ve seviye almaya başlıyorsunuz. Her seviyede de yeni bir sınıf açılıyor. Oyuna Wyrdhunter isimli bir sınıfla başlanıyor. Kendisinin pek iddiası yok. Zaten ilk 10-15 dakika içerisinde tertemiz ölüyorsunuz. Sonrasında gelen Summoner sayesinde, oyuna hükmetmeye başlıyorsunuz. Zaten gerisi hızlı bir şekilde gelişiyor.



Her sınıfın kendine ait özel becerileri, saldırı tipleri ve pasif özellikleri var. Elde edeceğiniz yeni kartlar, silahınıza ve zırhınıza iliştireceğiniz yeni rün taşları sayesinde bir sinerji yaratmanız gerekiyor. Bu sayede ilk başlarda çok zor gelen dövüşler, sonrasında yerini rahatlığa bırakıyor ve oyunu daha fazla araştırmanız için alan sağlıyor. Tainted Grail: Conquest, aslında bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Tainted Grail: The Fall of Avalon’un öncüsü. Oyunculara bu diyarı tanıştırmak için Conquest önden bize merhaba diyor.



Öte yandan Tainted Grail, öyle aman aman bir oyun değil. Baştan sona şahane bir seslendirme yapmışlar. Ona hiç lafım yok. Ancak müzikler bir noktadan sonra tekrara düşüyor ve oyunu da tekrar tekrar oynadığınız için kulak tırmalamaya başlıyor. Eh, görsellik açısından da birkaç yıl geriden geldiğini kabul etmek gerek. Canavar modellemeleri fazlasıyla orijinal olmasına karşın, görsellik konusunda albenisi bulunmuyor.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.